Studentchauffeur

Studentchauffeur €18,75 per uur, exclusief btw.
 

Valet Parking

Onze Valet Parking tarieven zijn op aanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk om ons offerteformulier in te vullen, zodat wij u vrijblijvend van een offerte kunnen voorzien.

 

Auto met chauffeur

Tarieven zijn op aanvraag. Dit betreft maatwerk

 

BOB-Chauffeur / Thuisbrengservice

Thuisbrengservice €90,- excl. btw *

Aanvullende Voorwaarden Thuisbrengservice:
* De opgegeven begintijd wordt aangehouden als tijdstip dat direct wordt vertrokken. Wanneer dit niet het geval is zal er per kwartier dat op de beginlocatie moet worden gewacht een toeslag van € 5,- worden doorberekend.
* Wanneer er meer dan 1 adres wordt aangedaan, betaalt u een toeslag van € 10,- per adres.
Als de rit niet eindigt in één van de door ons aangemerkte studentensteden (zie algemene voorwaarden) wordt er een toeslag doorberekend van € 15,-.
* Op nationale feestdagen wordt een toeslag van tweemaal het geldende tarief doorberekend.
* Wanneer de rit plaats vindt in het weekend of op data dat de OV-Jaarkaart niet geldig is wordt er een toeslag van € 15,- doorberekend t.b.v. de OV-kosten.
* Wanneer het startadres op het gewenste tijdstip niet bereikbaar is met het OV, ontvangt u vooraf een overzicht met de eventuele meerprijs.
* Wij kunnen u een eenmalige toeslag van € 15,- in rekening brengen bij reserveringen op de dag van de opdracht, op de avond voor de opdracht van de volgende dag en in het weekend voor de opdracht in het weekend of op maandag.
* Bij thuisbrengservices die aanvangen tussen 01.00 uur en 07.00 uur geldt een toeslag van 50% bovenop het gangbare tarief. Op nationale feestdagen wordt een toeslag van tweemaal het geldende uurtarief doorberekend. Alleen met schriftelijk goedkeuring van de directie
* Tarieven zijn exclusief B.T.W.
* Tarieven zijn alleen van toepassing in Nederland